Eiland

Door: Ik!

Blijf op de hoogte en volg Joris

04 December 2007 | Vaticaanstad, Vatican City

Hoi!

Ik ben nu al voor de 3e dag op Ko Chang, een eiland iets uit de kust onder Bangkok. Heerlijk hier, beetje scooteren, in de schaduw van een palmboom verse fruitshakes drinken, dan weer even een duik in de zee met meer dan acceptabele temperatuur en kleur. 's Avonds naar een dansfeestje in een bar aan het strand. Heerlijk dat je hier bijna op alle plekken binnen je schoenen uit doet; dansen op blote voeten is fijn!
Ik zit hier in een bamboehuisje met de badkamer met koude douche buiten in het tuintje, heerlijk! Vandaag voor de 3e dag de zon in zee zien zakken, wat is dat mooi!!
Morgen is de verjaardag van de koning, hij wordt 80 en zit al 60 jaar op de troon (soms staat hij natuurlijk wel even op), dus hij wordt hier vereerd als een god. Zou wel in Bangkok dan willen zijn voor het feest, maar dat is geen optie.
Het einde van mijn reisje komt een beetje in zicht, maar ik heb nog een derde te gaan,

• 04 December 2007 - 15:11

Kos:

"Een derde" betekent in dit geval: net zolang als mijn huwelijksreis.

hèdè

• 04 December 2007 - 17:27

Robbie Relax:

Sawadee khrap Joris,

Je moet op de verjaardag van de koning een geel t-shirt aandoen. Heb ik vorig jaar ook gedaan. Ben opeeens een local ipv een tourist. Haha
    Tjil hè die eilanden, vond het ook paradijs. Heb je trouwens al verse ananas cocktail gedronken, vond ik top!

Enjoy Robbie Relax

• 04 December 2007 - 17:52

Linda A:

En wij zitten hier maar te wachten op die ouwe man met dat rode punthoedje...in de kou en regen; geniet daar nog maar EXTRA van je laatste deel van de reis!

• 04 December 2007 - 18:06

Martijn:

Godverdegodver ik had me nog zo voorgenomen om de eerste te zijn die hier reageert..
    maar ik had Joris wel lekker aan de telefoon vanmiddag.. daarna moest ik de kou weer in..
    Dan maar een late reactie:
    Smerige eiland bewoner. Met je koude douche. En je sapjes. En je feestjes. En je stomme blote voeten. En je tuin met je ondergaande zon..
    Een derde.. een derde dag regen hier. Godverdegodverdegodver...
    Gefeliciflapstaart met die luie koning en zijn troon.
    Geniet lieve broer (tje)

M

• 04 December 2007 - 22:14

Aisla:

Nog een derde te gaan...... witte wel hoe da nog wel nie is! Gewoon doorgaan met genieten, want ik ben nog steeds zjaloers

• 05 December 2007 - 19:14

Sanneke:

Hej Joris,

Elke was net hier en wees me op jou site.
    Ik herken de dingen die je schrijft en heb enorme heimwee. Ik heb veel moeite te wennen hier. Ik heb gisteren alweer op internet gezocht voor n volgende ticket. Ik heb de smaak te pakken gekregen en wil meer. Ik zou het liefst voor langere tijd weg gaan. Wie weet!
    Heerlijk he die eilanden! Ik ben zelf naar Koh Samed geweest. Echt een paradijsje, heerlijk relaxt!

Geniet zoveel je kan Joris!

Liefs Sanneke.waarbenjij.nu
    In NL dus, maar had zelf ook een site bijgehouden. Maar omdat jij lange reisverslagen niet graag leest raad ik het ten zeerste af mijn site te bezoeken ;)

• 05 December 2007 - 21:35

Anneloes:

Die ondergaande zon foto is mooi zeg...en die waar jij op een paar kabels zit te relaxen mag er ook wel zijn (flauw)
    Draag wel een helm als je gaat scooteren want vallende kokosnoten zijn gevaarlijk.
    Das toch ff wat anders dan een eikel op je kop krijgen.
    Veel plezier met de laatste etappe van je triatlon, maar dat zal niet zo'n zware klus zijn...

• 06 December 2007 - 11:51

Linda B:

Hee Joris,

Ik zeg: Toptrip! Geniet ervan maar dat zit wel goed zo te lezen...
    Hier alles goed, koud en nat maar we houden het gezellig!

Kussie Linda

• 06 December 2007 - 18:15

Anouk:

ik ben blij dat ik hier zit, ipv daar.
    Hier is het afwisselend, ipv tot 3 keer toe dezelfde zon in dezelfde zee te zien zakken. GET A LIFE.

• 07 December 2007 - 09:21

Bart:

Hoi Joris, Ko Chang is oke, wat wordt je volgende bestemming, veel plezier en geniet er van, want als je dadelijk thuis bent wil je metteen weer terug.Heb je Hugo al gesproken?

Gr Bart